Övrigt

Snart Jul

2013-12-05 11:55 #0 av: [Bettanbop]

Hur går det för er med Julstämningen och Julklapparna Glad

Har ni varit snälla i år.....Anmäl
2013-12-05 15:18 #1 av: [annajohannas]

Japp. Tomtarna har redan kommit fram, och nästa vecka kommer granen in. Blir inte så mycket julklappar till mig, för jag har fått en synskada, som gör att jag inte kan se, t ex prydnadsföremål, läsa böcker se på film och annat. Men en godispåse är ju i och för sig aldrig fel. 

Hur är det med dig, har du varit snäll?

sajtvärd på , ledarhund, hemsida

Anmäl
2013-12-05 19:05 #2 av: [Bettanbop]

Jaja men, jag är alltid snäll. Problemet är att mina ungdomshormoner håller på att bli tant hormoner hihi så det blixtrar om mig ibland.

När jag var liten hade jag en kompis, hennes pappa var synskadad, jag var så imponerad av allt han gjorde, kunde sitta länge och titta på när han bakade eller lagade mat till oss barn.

Godis är ju aldrig fel, men hur fixar du det här med datorn då?Anmäl
2013-12-05 19:31 #3 av: [annajohannas]

Får lite hjälp. Jag har nämligen en skada i syncentrat, som gör att mina ögon spelar mig ett spratt hela dagarna i ända. Enligt min ålder, så skall jag väl också snart få tanthormoner, men jag tror att mina ungdomshormoner aldrig försvinnerSkrattar.

sajtvärd på , ledarhund, hemsida

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.