Övrigt

Djurkommunikationsfoto

2009-08-02 21:56 #0 av: Animalfriend

Hejsan! :)

(Denna lägger jag ut på alla möjliga olika djurforum här på ifokus)

Jag tänker i framtiden gå någon kurs i djurkomunikation. Jag har alltid varit otroligt intresserad av detta, och har övat på mina egna och djur jag träffat hittills.

Djuren är mitt stora intresse, och jag tycker att de ofta glöms bort, och människor tar sig i bland inte tid att lyssna på de.

Jag kan uppleva starka kännslor i bland, i sällsynta fall kan jag även se bilder i huvudet på olika situationer, men det är i väldigt sällsynta fall hittills. (En gång började jag må otroligt illa av att jag tittade på ett djur, men det behöver vi inte gå in på, det var otäckt).

Jag tänkte nu fråga om det är någon som kanske har bilder som jag kunnat få öva på?

Bilder kan i bland förmedla ett djurs kännslor. Men jag vill järna ha bakgrundsinfo som ålder och kön.

Jag kan inte lova att jag svarar tillbaka efter att jag tittat på fotot, men påminnmig om du vill veta eftråt hur det gick. Men jag kan inte utlåva resultat.

Bilderna ska helst mailas till Violblomma@gmail.com

Då med ålder och kön på djuret. Bilden ska vara vardaglig helst.

Anmäl
2009-08-03 23:31 #1 av: MatsLundstrom

Vi som synskadade får hjälp av vår supportgrupp att se hundens eventuella behov. De är flera i gruppen som har mellan 20 - 40 års erfarenhet av hundträning.  

/Mats

Anmäl
2009-08-03 23:33 #2 av: Animalfriend

#1 Ja, det är mycket intressant. :) Har hört om det tror ja.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.